Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Bapnın güzel duyusal gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kırmızıınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince davranış etmesi ve zaruri çkızılışmaların da buna bakılırsa dokumalması gerekmektedir.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım işlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Hastanelerde ve Dirlik Merkezlerinde Yangın Eminği Hastaları ve esenlik ekipmanlarını maksimum seviyede esirgeyici en kuvvetli otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları metodik olarak bünyelmalıdır. Bapnın muntazam çalışmasını tedariklemek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve Yangın Kapısı icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Report this wiki page